2ULTIMATE DESIGN STUDIOS, LLC. je marketinška agencija iskusnih IT profesionalaca koja se bavi novim tehnologijama sa sedištem u Prijepolju i Beogradu.

Web dizajnom se bavimo više od 10 godina, dok kao firma poslujemo od 2004. godine.
Mi smo tim od 5 profesionalaca sa diplomama racunarskih fakulteta, akademija dizajna i fakulteta organizacionih nauka i do sada smo uspešno odradili preko 200 sajtova, Internet prodavnica, socijalnih mreža i sms servisa.

Uvek na prvo mesto postavljamo zahteve i interesovanja klijenata. To je razlog zbog cega naši dizajneri i programeri daju sve od sebe da obezbede najbolja rešenja za Vas i Vašu kompaniju.

NAŠA MISIJA

Gradimo na našim najnovijim tehnologijama i kompetencijama stvarajući vrednost za naše kupce. To ćemo postići fokusiranjem na presek potreba naših klijenata i ubrzanje poslovanja i tehnoloških promena koje si uistinu iz dana u dan sve veće.

NAŠE VREDNOSTI

Naše vrednosti su vodeći principi na kojima je osnovana kompanija 2ULTIMATE i kako nastojimo voditi svoj posao na dnevnoj bazi. Vrednosti uspostavljaju naš pogled na svet dok oblikujemo budućnost. Oni određuju kako se odnosimo jedni prema drugima.

NAŠ PRISTUP & POSLOVANJE

Naš napor za izvanrednim pružanjem usluga zasnovan je na uverenju da nismo ništa ako niste zadovoljni s nama. Naša strast da vam pomognemo da postignete svoje ciljeve, bez obzira na to, ono je što nas uistinu razlikuje od naših konkurenata.